Jom Shopping di SweetMuslimah.com

SweetMuslimah.com

8 September 2008

Ntah ler....

Lama gak aku tinggalkan blog nih... kan nyer apa... cuma aku rasa malas sangat... letih... lemah... tak bermaya.... macam real jer bunyi nyer... tp hakikatnya mmg real pun... aku tak larat... ntah nape...

Ari ni... aku gagahkan diri utk masukkan gak entry nih... kesian lak tinggalkan blog ni lelama... tapi idea lak tak datang... nak tulis tentang apa ekk...???

Ok lah... aku cantumkan semua perkara yang terjadi kat aku dalam minggu lepas dan minggu ni... minggu lepas aku telah membuat keputusan untuk menerima si dia di dalam hidup ku... rela atau tidak... aku tetap akan menerima dia... sebab aku memang dah menyayangi dirinya... itu memang aku tak dapat elakkan.... dah wujud perasaan sayang kat hati aku nih... so... aku amik keputusan menerima dirinya dalam hati aku...

Minggu ni pulak... hmm apa yg jadi minggu ni ekk... setakat ari Isnin ni ler... hmm... smlm aku telah memberikan kata putus utk seseorg... wpun sebelum ni aku dh bagi kata putus... tapi tak putus2 gak... sebab dia tak nak memahami... susah tul... so... smlm.. aku ckp buat kali yg terakhir.... tidak mungkin akan terjadi sesuatu antara aku dgn dirinya... masalahnya... dia kata... ok, nak jadi adik angkat la pulakkk.... namun, tidak tetap tidak... aku takkan menerima dirinya walau sebagai adik sekali pun... kerana aku tidak ingin mempunyai apa2 hubungan dengannya... muktamad...

Itu jer la yg aku dpt masukkan dalam entry kali nih... maybe esok ada lagi citer yg menarik utk aku masukkan....

2 comments:

ras-adieza said...

rod si dia tu abang amran tersayang kan...

odie said...

ehh bukan akak... yg tu mmg tetap di hati... yg ni lain... terbaru nyer... klu nk tahu... jom chat kat ym... mesti akak terkejut nyer...hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright reserved by Aredieya edited by Caersasuke