Jom Shopping di SweetMuslimah.com

SweetMuslimah.com

8 October 2009

Shopping kat Langkawi....

Kalau gi Langkawi ni kannn.... selain dari keje formal gi meeting... keje yg tak formal tu yg paling 'syorga'.... apalagi klu bukan shoppinngggg.....
1st day sampai Langkawi... kitaorg dah gi window shopping... gi survey harga lah kunun2nya...


2nd day kat Langkawi... time lunch tak pi shopping sebab katanya hukumnya haram klu buat urusan jual beli time solat jumaat... so kitaorg gi time petang.... pegi beli coklat... pegi tgk pinggan mangkuk... tp yg tak best nyer... byk kedai tutup ari jumaat..... huhuhu... takpe2 esok masih ada....



3rd day kat Langkawi... kitaorg abih meeting awal... terus pegi ke Idaman Suri... memang idaman suri2 pun.... mmg giler kat situ... tp aku idak ler bershopping sakan... kengkawan jer... hehehe... aku hanya temankan jer... rasa malas ler pulak nak angkat berat2 tuh... mau taknyer sekotak pinggan mangkuk kemain berat lagi... ooo tidak... klu aku nak beli pun... aku akan bwk org yg leh tolong aku bawak kotak2 tu.... hehehe....



Apa2 pun mmg syorga shopping kat Langkawi... especially pinggan mangkuk dan COKLAT.... coklat mmg kegemaran ku.... klu jumpa cklat, bukan jer coklat yg cair... aku pun turut cairrrr.... hahaha.....

1 comment:

ima said...

salam diya...wah,seronoknya gi shopping kat langkawi...memang syurga dunia para suri...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright reserved by Aredieya edited by Caersasuke