Jom Shopping di SweetMuslimah.com

SweetMuslimah.com

18 May 2011

TAUFAN ooooh TAUFAN...!

Nak tahu tak citer pasal TAUFAN nih... actually Dee bw... sekali terjumpa dak TAUFAN nih... terus tertarik dgn blog dia... sebabnye... dianyer topik and tajuk entry mmg tarik orang nak baca... kiranye mcm bila taufan datang melanda, abih sumer bende nak ditariknye... bumbung umah, pokok2, kalau keta leh ditarik.. sure dia tarik gak... kiranye gitu ler gambaran dahsyat nyer tajuk2 entry TAUFAN nih... tajuk2 entrynye ada yg serius, ada yg kelakau, ada yg mendebarkan.. dan ada gak yg menakutkan...

Actually nak citer ni... Dee sebenarnya bila bw... jumpa blog yg menarik, trus jd follower... sbbnyer confirm Dee akan tertunggu2 entry yg menarik dari blog yg Dee follow nih... sekali bila Dee terjah blog si TAUFAN ni... rupanya Dee follower ke 600... tak perasan pun... tengok2 si TAUFAN ni bagitau Dee dapat award.. award follower ke 600... wahhh kira bertuah lah tu kannn.. mana nak dapat...



Tenkiu di TAUFAN... terasa diri dihargai sebagai seorang follower.... trus kan buat entry2 yg menTAUFANRIBUTkan follower2 awak yer....


4 comments:

msredcheesecake said...

EEE...BESTNYA DAPAT AWARD.....TAK PENAH DPT AWRD G....HEHEE...KITA SHARE LA AWARD TU BULE?

Dee said...

uishhh leh ker...? Kak Dee no halnyer lah... sharing is caring.. tp klu dlm bab share award ni.. caring kat ner ekk... hehe... jap nk tanya TAUFAN... kut dia leh jawab...

Munna said...

tuah jari tu...hehe

Dee said...

munna: agaknye lahhhh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright reserved by Aredieya edited by Caersasuke