Jom Shopping di SweetMuslimah.com

SweetMuslimah.com

21 November 2011

Ke Padang Besar dgn Lina MK


My BFF... Lina MK dan anak2nye yg seramai 4 orang tu datang tido kat umah Dee ari Sabtu aritu... actually si Lina dalam siri jelajah cuti sekolah dengan anak2nyer.. sebelum ni dia ke Langkawi umah si Atie (pun my BFF gak)... sebenaunye... kitaorg dh janji nk jumpe dan cuti2 kat langkawi... stay umah Atie... Dee bawak anak2 dan Lina pun bawak anak2... tapi last minute Dee tak dapat pi sbb bos bagi task utk diselesaikan by Sunday... nak meeting... huhuhu... terpaksa selesaikan keje...

Disebabkan si Lina balik flight ari Senin kat Alor Setar, so dia turun ke Alor Setar ari Sabtu stay umah Dee sampai Senin... Ari Ahad Dee amik cuti sbb nak bawak Lina pi Padang Besar.... motip pilih Padang Besar? adalah kerana si Lina ingin bertemu muka dengan si dia yg berkawan dengan Dee... untuk si Lina menilai dan memberi markah... hahaha... bleh gitu??? 

Kitaorg bertolak ke Padang Besar jam 12.30 tghari sbb Dee nak masak mkn tengahari utk anak2 yang ditinggalkan.. hehe... Dee dan Lina hanya bawak anak kitaorg yg paling susah nak handle... Dee bawak si Arfan dan Lina bawak si Haziq... (uishhhh mmg tahap gaban kehyperaktifan si Haziq ni...)

Sampai kat Padang Besar terus gi tempat makan sbb masing2 kelaparan... terus call si 'dia' dan rupa2nya dah siap menunggu kat situ... Dee dan Lina makan mee sup Siam... fuhhhh terbaikkkk! Dah kenyang baru kitaorg masuk ke bazar konon2 utk shopping... tapi yg sebenarnya yg heaven adalah si Arfan dan si Haziq... memasing dapat mainan keta....



keadaan di dalam bazar... kebetulan kitaorg pegi ari Ahad... so,  org agak ramai gak ler....
giler tengok blaus2 kat situ... tp sib baik dpt tahan godaan....

Lina yang gigih memasang track keta... tak nyempat2 dh nk pasang...
leh plak dia dok lepak kat ruang tengah bazar pastu terus pasang track keta kat situ jugak.... hihi...

dua orang kanak2 yg pastinya merasakan Padang Besar itu syorga sbb dpt mainan

muka happy si arfan tengok keta dia berjalan atas track... huhu...
sib baik  duit beli keta org len yg hulurkan.... selamat duit ibu... bleh?

Kitaorg bertolak balik ke Jitra lebih kurang jam 6.00 petang.... Letih yang amat sangat... tapi cmne pun malam tu tido hampir kul 2 gak ler... berborak sakan.... mula2 berborak dengan si Lina... pastu berborak plak dgn si dia di tepon.... huhu....



1 comment:

Fostbook Social network said...

Fastest growing New fostbook Social Networking Community 2012
Social Networking Site for the 2012 New Fostbook Many friends and relatives through the network to meet the www.fostbook.com. It is common to all countries of the world's only Internet site that is www.fostbook.com. Which social networking site http://www.fostbook.com these countries have no restraints. It is gaining popularity among the social networking website. http://www.fostbook.com be able to develop this website soon.
Many countries have restrictions on Internet but this http://www.fostbook.com social networking website has been established in all countries adopt.
Now all you need is a social networking applications http://www.fostbook.com. The Internet address www.fostbook.com do you introduce your friends to see. Your comments and ideas, the Internet is open and a load.
In order to get your hands on the Internet today www.fostbook.com. Chapter of the Information Technology revolution to get it pretty crown. I understand your taste. So I continue to write applications that can be related to social networking sites. It self with the next application is a web-design. Although it is a challenge. http://www.fostbook.com social networking site and you realize this globally we need to act. It is our aim.
Like a sea of social networking website. Dialog Box for an ex, 5, 6 Objects is also displayed, such as its functionality is very big.
With different kinds of love, www.fostbook.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright reserved by Aredieya edited by Caersasuke