Jom Shopping di SweetMuslimah.com

SweetMuslimah.com

24 June 2012

SEGMEN: KENALI KOMUNITI BLOGGER


Dee ni sejak akhir2 ni jarang sangat tengok blog sendiri... apatah lagi nak tengok blog orang lain... tapi hari ni.. terbuka hati nak tengok blog sendiri, dan dengan sendirinya tengok jugak ler blog orang lain...

Dan kebiasaannya blog orang lain yg Dee akan tengok adalah blog makcik nih... slumberzgurll

Sekali Dee terpandang entry terbaru dia... dan dia dah tag my name la... dah lama jugak Dee tidak ditag oleh blogger lain...

Dan entry cik slumberzgurll berkaitan dengan 


Segmen ni anjuran CAER ... menurut my kawan si slumberzgurll... Caer ni mmg berbakat dalam merekacipta header design untuk blog... dan Dee dah tengok hasilnye, dan mmg cute design2 dia... so, Dee pernah menyuarakan kat cik slumberzgurll untuk dapatkan khidmat Caer... tapi bila tengok Caer buat segmen ni, tanpa berlengah lagi Dee nak join jgk ler...

Segmen ni bertujuan untuk membantu rakan2 blogger untuk meningkatkan trafik blog sesama komuniti blogger..advantage pada 2 blogger yang bertuah untuk mendapat header design siap daripada Caer sendiri...  ini yg menarik sangat nih... so apa tunggu lagi jom la join...

Kat sini Dee nak tag sorang sahabat blogger lah.. Dee pilih untuk tag KAKZAKIE

7 comments:

caer sasuke said...

thanks sudi join segmen caer..ape2 pun good luck ye..selamat kenalan dari caer =)

Dee said...

caer: tenkiu... salam kenal jgk utk caer...

Dee said...

This comment has been removed by the author.

Natasha said...

singgah n follow dr segmen yg same :)
http://anzulnashome.blogspot.com/2012/06/segmen-kenali-komuniti-blogger.html

lokman said...

Assalamualaikum, datang ke sini untuk mengenali rakan blogger..

http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/segmen-kenali-komuniti-blogger.html

anda juga dijemput untuk join segmen pertama saya.. ^_^. sokongan daripada anda saya ucapkan ribuan terima kasih.

http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/segmen-lokman-saya-blogger-dari.html

rAIHan said...

blogwalking sini dr segmen yg sama

http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/07/segmen-kenali-komuniti-blogger.html

Anonymous said...

http://13dfgsdfg57.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright reserved by Aredieya edited by Caersasuke