Jom Shopping di SweetMuslimah.com

SweetMuslimah.com

7 March 2011

Dapat hadiah ari ni.....

Pepagi lagi... masuk opis... terus ngadap bos.... sebab bos panggil, kena la masuk ngadap.... saya yang menurut perintah ler katakannnn....

Dalam hati pulak takde la rasa risau ker ... takut ker.... sebab dah mmg kebiasaan pepagi lagi mesti masuk ngadap bos dulu sebelum buat keje lain....

Mula2 bos mukadimah dulu serba sket... tanya itu tanya ini... Dee pulak menyampaikan beberapa pesanan dan menjawab soalan dengan penuh berhemah le kunun2nyer.....

Tetiba bos kuarkan satu beg kertas.... bos cakap, semalam dia borak2 dengan wife dia... katanya selama ni Dee dok buat claim2 bos tak pernah pun bos berikan apa2... Dee pun menjawab ler dengan penuh humble... "dah itu keje saya tn hj...." hihihi.... bos cakap... "keje tu keje gak ler... tapi ni.... saya dgn isteri pegi beli semalam... isteri saya yang pilihkan... saya mmg tak reti pilih2 kain nih.... amik ler.... ikhlas...."

Alahaiiiiiii..... my bos..... and my bos's wife.... iaitu Pn Salmah.... tima kasih bebanyak yer.... rasa macam nak nangis pun yer gak... bukan ler sebelum tak pernah dapat hadiah... tapi ntah nape rasa macam terharu sgt la plak kali ni.....

itu ler hadiahnyer.... sepasang kain..... TERIMA KASIH BOS!!!!!

2 comments:

C I K . F Y Z A said...

wahh..bestnyer akak dapat bos yang baik macam tu :) terima kasih sudi singgah blog fyza smlm :)

deeya said...

cik fyza: tu ler alhamdulillah setakat ni bos akak sume baik2... yg ni bos yg ke4..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright reserved by Aredieya edited by Caersasuke