Jom Shopping di SweetMuslimah.com

SweetMuslimah.com

21 March 2011

Salah nombor laaa.....

Adussss....

Ari tu Dee tersalah antar sms kat satu nombor hp nih.... actually nak antar kat seseorang... tapi no hp dah terdelete... so Dee agak2 jer la no hp tu... dah lama citer ni.... Dee pun terlupa sebenarnya....

Tetiba... ari ni Dee dapat sms dari no yg Dee antar tu.... dia bagi salam... Dee jawab ler salam tu... ingatkan kawan Dee la... rupa2nya salah orang ler.... Dee dah salah nombor.... huhuhu....

Yang geramnyer.... dahhhhh nak berkenalan la pulak... dok kat alor star lak tu.... adusss.... ni yg tak nak nih.... Dee pun tanya ler umo... dia cakap 28 tahun.... Dee pun trus ngaku Dee ni dah taraf makcik2... pastu sori ler tersilap antar mesej ari tu.... yg Dee tambah geram lagi nih.... dia leh marah2 la pulak... dia cakap hebat gak ler taraf makcik2 ni leh antar sms shortform2... pastu gelak hahahaha.... weihhhh... pehal lak dia nih.....

Lepas tu... dlm 10 minit lepas tu ler... Dee dapat call dari no yg tak dikenali... jawab gak... kata caller tu.. dia cari mak cik Kiah... pastu tanya lak yg dok cakap ni nama apa... dok kat ner... huhhh... dah sah2 kawan si polan tadi tu ler... dia leh kata ingatkan makcik kiah... Dee pun jawab ler... ni bukan makcik Kiah, tapi lebih kurang makcik Kiah gak ler... dok kat Kodiang... anak makcik dah 5 orang... umur makcik lak dah 45 tahun... nape..?  hihihi... leh tak jawab gitu... ambik kooo.... terus si pemanggil tu jawab... oo ok la....

Moral of the story:   len kali kalau tak ingat nombor hp @ kalau tak tau nombor hp... tak yah dok gatai2 nak antar mesej kat nombor yg rasa2 betul yer.....

2 comments:

far_east said...

haha tue la kak dee main bantai jerrr antaq...nie sahih terpengaruh dgn citer2 novel yang cakap macam tue hihi

deeya said...

tu le pasal... bkn terpengaruh.. tp kiranye kisah ni jd mcm dlm novel gak ler... agak2 hensem tak org yg dpt sms tu ha.... hmmm????

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright reserved by Aredieya edited by Caersasuke