Jom Shopping di SweetMuslimah.com

SweetMuslimah.com

21 April 2011

Minat English Style?

Dee ni sebenarnya mmg minat sangat dgn English Style nih... terutamanya hiasan dalaman... suka sgt2... tapi buat masa sekarang impian belum tercapai nak realisasikan style ni kat umah... ntah nape... agak2 sebab tak reti atau kurang bajet.. hihihi...

Sebenarnya... mende ni kalau bersungguh2 nak buat, nak dapatkan, mmg boleh dapatkan... terpulang kepada kehendak dan kemahuan dan juga nawaitu... kalau kat mulut tu sentiasa dok cakap nak jer.. tp hati belum bersungguh2.. maka confirm la takkan tercapai apa yg diidamkan tu... agaknya Dee pun gitu gak ler... setakat ni kat mulut jer dok kata nak buat English Style kat umah... tapi dlm hati masih dok berbelah bagi... nak guna duit utk mende2 lain yg dirasakan lebih penting... hihihi...

Dalam dok ngidam2... dok berkenan2... nengokkan umah org len ada hiasan berkonsepkan English... tetiba kakak Dee war2kan dia dah buka blog utk sesapa yg berminat utk mendapatkan produk hiasan English nih.. dia siap gi kelas lagi tuh... fuhhhh.. ntah time bila dia pegi pun Dee tak tau... hihihi... makanya...  bila dah ada website kakak Dee nih... rasanya impian nak dapatkan barang2 hiasan berkonsepkan English ni akan tercapai ler... secara sedikit demi sedikit... tengok pada hasil yg dia tunjuk dlm FB tu... mmg cantik... mmg boleh beli...

Kalau kengkawan NKH ada yg berminat.. bleh la try masuk website dia kat ENGLISH NEST COTTAGE  atau kat FB English Nest .

4 comments:

~~zaa~~ said...

minat english concept ek??za tak berapa minat sangat tapi suka tengok orang buat concept tu :D

deeya said...

mmg minat... tapi tak reti cmne nk buat kat umah sendiri.. pastu keinginan tu dok dlm hati jer.. hihi

far_east said...

melayu style tak dak ekk? konsep taman dalam kampung ada?

deeya said...

melayu style... adaaaa... faiz la yg buat dulu... leh k.rod pi nengok...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright reserved by Aredieya edited by Caersasuke