Jom Shopping di SweetMuslimah.com

SweetMuslimah.com

26 April 2011

Selamat Bertugas di Bumi Di Bawah Bayu....

Entry khas.. especially untuk Pn Amilia Suziana Mohd Sain... Pegawai Eksekutif Kanan di kolej Dee... yang dinaikkan pangkat dan ditempatkan bertugas di tempat baru, negeri baru... Sabah... terus melangkah laut ler jawabnyer...  Pn Amilia nih merupakan ahli jemaah minum pagi grup Dee... kitaorg 3 org.. Pn Amilia, Dee dan Yana...

Actually ada majlis perpisahan untuk beliau... tapi gambar Dee belum dapat lg... ntah nape.. teknologi nyer lah nih... tapi takpe.. Dee update dulu time menghantar Pn Amilia ke airport...

Kitaorg iaitu beberapa orang staf admin termasuk dua orang staf makmal mengambil keputusan untuk menghantar Pn Amilia ke airport ari Ahad aritu... flight kul 3.25 petang... so kul 2.00 petang kitaorg dah sampai kat airport....


Layan gambar jer lah... rasa mcm xde idea lak nak ngarang citer....

try test kamera sblm bertolak ke airport.... lentok manja lak kak nor...

dari kiri: yana, k.maya and pompuan gomuks.... huhuhu
 
pn amilia yg berjaket tu... org len sume cun2 belaka... kecuali si pompuan baju oren tu gomuks la... huhu


geng makan.... (gomuks nyer lah si pompuan baju oren tuh.....)

2 comments:

far_east said...

nak komen nih tak kira nak juga bebel...hihi

pic 1 : macam kenai jerrr lokasi di ambil


pic 3 : pic tue tak yah upload lagi comey huahuahua tak pun potong satu pic tue baru gempakz sket

deeya said...

ni permintaan ker cadangan nih?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright reserved by Aredieya edited by Caersasuke