Jom Shopping di SweetMuslimah.com

SweetMuslimah.com

2 May 2011

PENTING SANGAT KE 'DARA' TUH???!!!

Tengahari tadi.. Dee terima satu package... dan seperti biasa ler... kat kaunter depan tu.. kalau barang Dee sampai jer cepat2 diaorg call... ayat berbunyi cengginih... "K.Rod.. order ubat apa plak nih???" ayat yg digunakan oleh En Osman the Man Tebu man... hihi ... the very the bzbodi tul la.. anyway... kalu takde diaorg mmg sunyi jer kaunter depan tuh...

So, Dee tanpa berlengah lagi trus mengatur langkah ke unit Admin utk melihat gerangan apakah bungkusan itu.. actually.. dah terlupa pun apa yg Dee order... kalau tak silap, last week cakap dgn kak Ja nak barang nih... rupa-rupanya minggu ni baru dapat... thanx kak Ja... the owner of barangan yg akan Dee kenalkan nih...


Bila nengokkan kat sampul tu.. terus ternampak cop syarikat... ni ha syarikat nyer...


Terus Dee teringatkan Kak Ja..... dan terus perasaan Dee menjadi teruja... tak sabar2 nak buka.... dan inilah barangnyer... yang Dee tunggu2....


Citer tentang barangan ni akan Dee entrykan esok... skrg ada keje sket.... will be continue tomorrow lah yer... tungggguuuuu.....



1 comment:

cik Dil said...

Betul ke akk nak letak iklan kat blog Dil??sekarang ni dah ade 4 org termasuk akk..kalau akk nak, akak email kan Dil detail boleh?TQ akak ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright reserved by Aredieya edited by Caersasuke