Jom Shopping di SweetMuslimah.com

SweetMuslimah.com

3 May 2011

BICARA TENTANG DARA...!

Tajuk entry kemain lagi... BICARA TENTANG DARA... huh... mcm segmen dalam NONA la pulak...

Ni sebenarnya Dee nak sambung entry tentang PENTING SANGAT KE DARA TUH??!!! Actually cenggini... kalau nengok pada entry tu.. Dee ada dapat parcel kan...? Dalam parcel tu ada sejenis jamu... yang dikenali sebagai JAMU MANDARA... cer lihat perkataan tu... manDARA.... tak ke dara namanyer tuh... hihihi... saja jer nak buat saspen...



Logo Jamu Mandara.. nice jer kaler kan... nampak feminin

Dee dah lama kenal dengan JAMU MANDARA nih... kenal kut FB... dan kebetulan pengasas jamu ni member sepengajian kat UUM... tengok pulak pengasas yg comey lotey cute mute maintain lawa jer maaacaaam anak dara... terus rasa macam uishhhh nak try lah... time mula2 dikenalkan dengan jamu ni... dan dah add dalam FB.. Dee mmg teruja nak try... tapi tak try2 pun.... bukan apa... bukan tak percaya tapi Dee memang susah nak try kalau kat hati tu macam tak bersungguh2... orang kata tak sampai seru... walaupun teruja, tapi seru tak sampai tak leh jadi gak...

Nak dijadikan citer... Dee mintak kak Ja a.k.a. pengasas jamu ni untuk buat satu entry kat FB mintak pelanggan yang pernah pakai bagi testimoni... ni pun bukan sebab tak percaya, tapi sebab nak tahu jer... takkan pelanggan2 yang siap ulang order takde testimoni.. sure bila dah ulang order, sebab dapat hasil yang memberangsangkan kan...? Jadi Dee nak tahu... sib baik Kak Ja bagi kerjasama... camtu la bisneswoman yang berjaya kannnn????

Bila Dee baca testimoni... wahhhh.. terus perasaan teruja nak try jamu menjadi mencanak2... hihi.. sesuai tak perkataan mencanak2 tu ekk.. rasanye sesuai kut... tu ler perkataan femes kat poly dulu... kiranya mcm dah sampai seru la.... Dalam banyak2 testimoni tu.. Dee paling suka bila ada customer bgtau jamu ni sesuai untuk ibu yg menyusu... sebab dia banyakkan susu dan tak mudaratkan baby... susah gak nak cari jamu yg cenggitu kan... Dan satu lagu testimoni Kak Eita Darwina... mmg tak leh tahan nyer testimoni... nak gelak pun ada tapi dalam masa yang sama mmg menarik perhatian.... Kalau kengkawan nak tahu apa testimoni tu... leh ler join FB Mandara...cer cari JAMU MANDARA... confirm kuar logo MANDARA nyer lah.. pastu add ler... leh baca testimoni kat situ...

http://www.facebook.com/jamumandara
Sikit citer tentang MANDARA...

Jamu Mandara dirumuskan dari rempah ratus dan herba yang tiada ternilai khasiatnya buat si dara & wanita.   Selain dari menjadi awet muda, wanita juga mendapat banyak khasiat daripada jamu ini. Bagi mereka yang baru bersalin, selain tampak sihat, jamu ini merawat dalaman rahim dan juga segera menyembuh pangkal rahim.
Untuk si dara, jamu ini pastinya mengekalkan kecergasan & keserian wajah agar tampil lebih anggun. Anda pasti puas hati apabila mengamalkan Jamu Mandara kerana kesannya menjangkau hingga ke hujung usia. Jadikanlah Jamu Mandara sebagi teman sejati anda untuk penghidupan yang lebih harmonis.

Dan sikit testimoni dari Dee...

Walaupun baru makan sekali iaitu sebiji... malam tadi jer baru makan... dah terasa kesannyer... proses pembuangan angin (hehehe) berjalan dengan lancar... hahaha... leh gitu... dan pagi tadi bangun terasa cergas jer... terus tanpa berlengah telan sebiji lagi MANDARA pagi tadi...
Jamu ni tak dinafikan panas sket bila dah makan tadi.. rasanya perlu minum air banyak sket kut... tapi mmg memberi tenaga ler... tak rasa letih pun.. kalau tak perjalanan selama 45 minit ke pejabat mmg meletihkan dan mengantuk.. tp pagi tadi ok sangat...

Haaa... itu ler testimoni Dee sendiri yer... untuk testimoni seterusnya kena tunggu seminggu dua la kut... tgk camne lagi kesan dan kelebihan Jamu MANDARA nih....

antara produk keluaran MANDARA... set bersalin pun ada tau....
Sesapa yang berminat leh la contact Kak Ja @ Pn Azliza di mandarasolution@gmail.com
atau jajabloom@yahoo.com ataupun add jer kat FB... setiap pertanyaan anda confirm akan dilayan segera...

5 comments:

nik rosmawati said...

rasa mcm nak try jea.mcm menarik jea kesannya :)

Ayl Aziz said...

dulu makan jamu, sekarang makan supplement aje. :(

Salam singgah tengah malam. Sila jenguk blog saya.

My Name Is Ayl

Dee said...

nik: ok sgt jamu ni... tak rugi mencuba.. bg akak mmg ok sgt2...

Dee said...

Ayl: selain supplement, amik jugak jamu... ;)

Dee said...

This comment has been removed by the author.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright reserved by Aredieya edited by Caersasuke