Jom Shopping di SweetMuslimah.com

SweetMuslimah.com

1 June 2011

PUNGGUNG YG DIMEKAPKAN...!

Haaa... gempak tak tajuk entry? sure gempaknyer lah... hahaha.... (gelak besar nih...) 

Sebenarnya Dee pinjam ayat tu dari blog kakak Dee... k.biah a.k.a. pemilik English Nest Cottage... dia guna ayat tu bila reply komen pelawat blog dia... mmg kelakar bila baca komen k.biah... tapi dalam masa yg sama menarik perhatian la plak...

Jangan tak tau... mmg kisah benar... PUNGGUNG YG DIMEKAPKAN.... kalau tak caya... meh jengah entry k.biah kat blog dia.... PUNGGUNG YANG DIMEKAPKAN... cantik lak tu punggung tu bila dimekapkan... sapa sangka... punggung bila dimekap sebegitu rupa akan membuatkan kita tanpa segan silu akan mempamerkannyer kat tetamu...


Dee pun akan minta k.biah utk mekapkan punggung tu jgk ler... tp bukan sekarang ler... maybe 2-3 bulan lagi bila Dee pindah semula ke umah Dee... Dee pun nak pamerkan gak kecantikan PUNGGUNG yang dimekapkan tuh....

Nak tengok ker... camne rupa punggung tu? Tau dah... sure korang tak sabar2 nak tengok nyer lah....

Punggung KUALI... yg dimekapkan... hehehe... cantik kan?

11 comments:

miloais said...

memula iols ingat bontot apa yg dimekapkan... rupanya kuali..
tapi memang cun lah!

NM02 said...

la.... kuali ker???

Dee said...

miloais: mmg cun sgt... akak dh tgk bila letak kat dinding dapur.. berseriiii jer...

Dee said...

NM02: hehehe... iyerrr kuali....

So Shy Lady said...

teruja dtg nk tgok punggung yg dmekapkn heheh

Cik Puan Izan❤ said...

comelnyaa..nak tayang pun tak segan kan..heheh

Dee said...

so shy lady: bila dah tengok.. teruja lg tak?

Dee said...

cik puan izan: tu la kannn... mmg comey..

msredcheesecake said...

cik dee,
punggung kaler merah ade tak? heheee....saba je la baca tajuk tu...

Dee said...

msred: kaler merah.. upon request.. hehehe...

ajumohit said...

saya pon minat english style ni, ade jugak mekapkan punggung di rumah, tp punggung kuali lah bukan punggung anak2 hehehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright reserved by Aredieya edited by Caersasuke