Jom Shopping di SweetMuslimah.com

SweetMuslimah.com

30 May 2011

NI LER JADINYER KALAU TENSION...!

Bila korang tension... ada tak perkara pelik yg korang biasa lakukan? Maksud Dee... kalau dok tension2 tu... kebiasaannya korang buatpe.... (ehh macam putar belit soalan la plak kann...) xpe.. Dee tau korang sure faham maksud soalan Dee tu kannn?

Sebenarnye Dee nak citer nih.... sekarang ni Dee tension... dan emosi agak tidak stabil... fikiran bercelaru... jiwa agak kaco.... (tapi no hal lah klu setakat nak update blog nih... hehe)... dan Dee sebenarnya heran gak... dalam jiwa dok kaco ni... update blog masih bleh nak gelak2 lagi kan.... hmmm... blasah jer lah...



Actually dari petang semalam jiwa Dee dah kaco.... bawak sehingga ke pagi ni... kat opis... bila datang opis jer... dengan jiwa yang kaco dan tension nih... takde mende lain yg Dee pikirkan melainkan.... MAKAN!

Ya.... memang setiap kali Dee tension... Dee akan pikirkan MAKAN.... pagi2 tadi pi bekfas Dee makan nasi lemak berlaukkan sambal ayam.... pastu tengahari Dee pegi kat kiosk2 yang dok jual makanan tu... Dee rasa macam semuanya Dee nak beli dan nak makan... Dee nampak bakso mcm sedap jer... pastu tgk pulak kebab.. pun mcam sedap gak... tengok pulak wafel.. uishhh sedap tuh.... pastu tengok pulak kaya ball... lazat jer kalau kunyah2.... uishhhh semua nyer sedap ler.... akhirnye Dee pi order burger daging cheese special... ha amik ko.... dalam dok tunggu burger tu siap, mata Dee dok tengok2 lagi kiosk2 yang lain2 tuh.... adussss.. macam nak makan semua la... sib baik ada kengkawan yg tolong sabarkan Dee... klu tak, harussss Dee amik lagi makanan yg len....

leh tak cenggini???
Satgi balik umah rasa macam nak masak bihun goreng jer lah... pastu letak taugeh banyak2.... pastu nak masak sekali 2 bungkus bihun.... haaa amacam... leh tak?

P/S: ehh korang, kalau tension... buat per ?

8 comments:

pinkiss said...

saya kalau tensen, masuk bilik.. tido.

far_east said...

hancus program diet kalau cenggini jerr hihi


kalau tensen i marah orang jerrrr

Dee said...

pinkiss: akak klu masuk bilik mmg tido, tp bila bangun tido ttp cari mkn gak

faiz: mmg hancusss... jadinye.. ari nih den posa... hihi

far_east said...

posa kerrr? baru nak hajak makan piza hat hakhakhak

ctpayong said...

kakCT kalau tension...layan kucing lebih sket...hehe

msredcheesecake said...

cik dee,
kalu msred tensen msred kerutkan kening, kecik kan mata sambil dalam hati cakap...tensen tensen 10 kali.pas tu gi makan cekelet...hheeee

Dee said...

kak CT: kat umah ada wabbit (arnab)... tp tak jalan ler terapi wabbit nih... hihi

Dee said...

msred: lepas kerut2 kening... kesimpulan nyer.... MAKANNNNN... hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright reserved by Aredieya edited by Caersasuke