Jom Shopping di SweetMuslimah.com

SweetMuslimah.com

5 August 2008

Gelabah....

pertanyaan utk diri sendiri.... hari ni hari apa... hari ni berapa hb.... skrg kul baper... nape tak leh study lagi nihhh.... exam tinggal tak berapa hari lagi dah.... sapa nk tolong nih....

jawapannya... xde sesapa leh tolong melainkan diri sendiri... tau takpe.... (sendiri jawab ler...)

rasa macam tak sempat jer nak study... byk tul nak kena simpan dalam kepala nih... aku ni... jiwang tu jiwang gak ler... tapi klu masuk bab nak final exam nih.... serius beb... mana leh buat main... susah payah jpa bagi duit pinjaman... silap2 ari bulan bagi diskaun lak tuh utk bayaran... mana nak amik peluang gitu beb... dah tu... byk yg aku dh korbankn utk study nih... so skrg ni... sendiri mau ingat ler beb.... (pesanan utk diri sendiri nih....)

selalunya... time nak final exam ni ler... jerawat kat muka ni berebut-rebut nak menonjolkan diri... actually, klu persiapan tu mencukupi, xde nyer nak rasa gelabah semacam... ini idak... dah tahu nak exam, buku tak dipegang gak.... blog ni jgk yg dingadap.... bila nak start study nih.... tolongggg.... (xde sesapa nak tolong, melainkan diri sendiri gak...)

mulai hari ini.. dan mulai saat ini... kuatkan semangat... kuatkan minda.... tumpukan perhatian... amik buku... study time!!! (yer ke nih....?)

hopefully... aku yg baca buku.. bukan buku yg baca aku..... ???!!!???

2 comments:

Akak said...

Salam Odie...

Masih belum terlambat untuk study, semuga berjaya dik yea..

odie said...

thanx akak... tu la.. harap2 masih sempat lagi nak study nih...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright reserved by Aredieya edited by Caersasuke