Jom Shopping di SweetMuslimah.com

SweetMuslimah.com

7 July 2009

Keajaiban...

Sebenarnya aku tak pasti samada nak publish ke idak dalam blog aku pasal mende nih... takut nanti disalahertikan... tapi rasanya niat aku hanya utk berkongsi dengan kengkawan... untuk dijadikan sebagai iktibar dan utk lebih meningkatkan lagi keimanan... insyaalllah....

Perkara ni dah berlaku 2 @ 3 bln yg lepas... cuma kali ni jer aku berkesempatan utk publish, tu pun setelah berfikir berkali2... pic ini diambil oleh salah seorang ketua jabatan kat ofis aku pada waktu pagi dan objek tersebut jika dilihat terletak betul2 di atas kubah masjid di dalam kawasan kolej... pada pagi tersebut sebaik aje aku masuk opis, ketua jabatan aku nih terus datang dan terus tunjukkan pic kat hp dia, minta aku teliti dan minta pendapat aku mengenai apa yg aku lihat dlm pic tersebut... mmg sekali lihat jer, terus nampak perkataan ALLAH... terus bulu roma aku meremang dan dalam hati terus aku mengucap... ntah nape... automatik terjadi gitu...
Berdebar2 betul nih... ntah nape...

nampak tak perkataan ALLAH... dalam ejaan jawi... ini perkara yg benar2 terjadi...

2 comments:

mawar merah said...

Diya...salam ziarah dan salam kenal, dah link ur blog to mine. rasanya hanya org2 terpilih dan bernasib baik jer boleh tengok sumer tu.

odie said...

mawarmerah, betul tu... pd masa yg sama bos sy pun kuar umah gak, tapi tak tergerak hati nk tgk2 kat langit tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright reserved by Aredieya edited by Caersasuke