Jom Shopping di SweetMuslimah.com

SweetMuslimah.com

22 July 2009

Sambutan Hari Jadi...

Ari ni... kat admin diadakan satu sambutan hari jadi untuk kakitangan yang dah lepas harijadinya... hehehe... termasuk aku ler tu... actually event ni hanya untuk suka2... kitaorg kakitangan admin ada buat kutipan bulanan utk jamuan2 ringan... termasuklah peruntkan hadiah untuk kakitangan yg bertukar... sambutan hari jadi ni lak diadakan 2 tahun sekali... iaitu untuk bulan Januari - Jun dan Julai - Disember... jimat kos ler katakan...

gambar kek.... nampak tu ada beberapa nama... tu ler bilangan orang belated birthday...

Jamuan ni simple jer... tapi macam meriah pun ada gak ler... seronok sangat.... menu nya lak... lontong sarawak, makaroni bakar, keropok ikan, buah2an... dan dah tentu yg wajib nyer kek ler.... tapi lupa lak nak snap gambar makanan2 tuh... gambar kek jer yg smpat snap...


ni gambar aku konon2 dok potong kek.... kat admin nih....

dapat kad harijadi ... dari pegawai eksekutif kanan... pn amilia

2 comments:

ima said...

biar pun dah terlambat... happy birthday buat Diya...moga panjang umur dan dirahmati oleh NYA.

odie said...

terima kasih yer... ada juga ingatan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright reserved by Aredieya edited by Caersasuke