Jom Shopping di SweetMuslimah.com

SweetMuslimah.com

9 March 2011

A Doctor In The House, The Memoirs Of Tun Dr Mahathir


sumber: azmirkhalid.com
tak sabar nak dapatkan buku nih....

Buku ini merupakan buku pengkisahan sepanjang Tun memimpin negara ini mmg menarik perhatian Dee... buku ini mula dijual di seluruh rangkaian MPH dengan harga RM100.00 senaskah... dari apa yg Dee baca dalam akhbar hari ni... mmg menarik perhatian tul isi2 dalam buku tersebut. Antaranya alasan nape Anwar Ibrahim dipecat, Kuan Yew impikan PM Malaysia dan siapa mentor Tun...

Wahhhhh... memang menarik sangat.... buku ini adalah buku yang wajib dibeli tahun ni... Insyaallah.. klu xde aral... cuti hujung minggu ni nak pi cari ler buku nih....

Ni Dee petik kata2 Tun dalam akhbar hari ni

"Melalui memoir ini saya cuba buktikan yang saya bukan diktator, tetapi sudah tentu ia tidak boleh meyakinkan semua pihak"

Memangggg menarik...!!!

3 comments:

GreenAppleKu.com said...

Follower no. 10, salam perkenalan dari saya. Tq sebab sudi drop komen. Keep in touch..always..

Cik Dya said...

he is a great leader but adakah semua penceritaan Tun dalam buku tu benar-benar jujur. Musykil! hehe

deeya said...

tak salah utk musykil... dan tak salah gak utk menyungkil... sbb tu nak beli gak buku nih...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright reserved by Aredieya edited by Caersasuke