Jom Shopping di SweetMuslimah.com

SweetMuslimah.com

20 March 2011

Outing dengan anak2...

ari rabu lepas (16/3/2011) .. Dee amik cuti ... almaklum ler dpt cuti free... niat di hati nak bawak anak2 nengok movie... Hikayat Merong Mahawangsa...

Makanya... pada hari yang berkenaan... bawak ler 3 orang jer anak2... yg lagi 2 orang antar gi nursery.... nnti dah besar sket ibu bawak yer..... hihihi... bukan tak nak bawak, tapi kalu bawak diaorg mmg tak leh nengok movie ler jawab nyer... sure pecah panggung nnti... pecah panggung sebab riuh rendah dengan sora diaorg nnt...

Pagi tu... asyraaf diwajibkan hadirkan diri ke tuisyen terlebih dahulu... klu tak, tak leh nengok movie... asyraaf abih tuisyen kul 12.00... balik umah bersiap2... pastu bergegas ke panggung sbb movie start kul 2.10 ptg... masuk pekan alor star.. jem le plak... pesal ekkk... leh jem lak time tu... org kuar lunch ker.... sib baik sempat sampai kat destinasi sebelum movie start... fuhhhhh sib baikkkk....

Memang best gilerrrrr Merong Mahawangsa nihh....  asyraaf & amir pun cakap best... macam nak nengok skali lagi jer.... xmo komen bebnyk pasal Merong nih... sbb byk blog2 lain yg dh komen....




actually bwk kamera canggih kemain... tup2 guna kamera hp gak... sbbnyer...
ibu malas nk bwk kuar dr henbeg.. leh gitu...?
 

6 comments:

yana d'zone said...

bestnye tgk wayang...nak tgk wayang jugak!! =) heee

deeya said...

yana... mmg best nengok wayang... feelingnye lain dr tgk kat tv...

yana d'zone said...

jeles sangat sebab muadzam shah x dop wayang,oh oh :(

far_east said...

lorrr kak dee review la citer tue dari perspektif kak dee sendiri?? bley?

deeya said...

laaa.. nak kena review gak ker... kena amik feel dulu la....

far_east said...

yup kena lah...i tunggu yer..amik laa feel sepuas ati tapi jgn sampai citer basi dah ekkk hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright reserved by Aredieya edited by Caersasuke