Jom Shopping di SweetMuslimah.com

SweetMuslimah.com

10 May 2011

HARI BERANGAN SEDUNIA!!!

Hari ni Dee isytiharkan sebagai HARI BERANGAN SEDUNIA!!! Dunia Nukilan Hati Diya jer tau... dunia org len takkan Dee nak isytihar gak kut... orang len sure dok bz dgn keje memasing kan... ari ni Dee mmg bz sesangat... banyak sangat keje2 urgent... tapi bleh tak kalau Dee tak mau buat semua keje2 tu... MALASSSS! Mood tak ok ari nih....

Jadi.. untuk meNORMALkan kembali mood.. Dee nak berangan ler kejap... kalau nak join.. bleh ajer...


Angan2 Dee ari ni adalah untuk BERANGANkan pengubahsuaian bilik tidur menjadi sebuah bilik tidur yang romantik... BERANGAN jer tau... nak jadikan real tu, tak tau lagi... bajet xdak...

Kalau lah dapat ubahkan bilik tidur jadi macam dalam gambar2 ni.... kan best...





pic sumer amik kat en google...
perasan tak... kebanyakkannyer katil yg sama jenis ler... bertiang.. pastu bertirai... romantik ker klu gitu... agaknya bagi Dee romantik ler kut....

p/s: masih MALASSSSS ler....

1 comment:

berry said...

bw,silahkan ambil award..follow me dan like, kalau mau beramal bantu juga situs adik2 rohis dgn follow http://www.rohis10.co.cc/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright reserved by Aredieya edited by Caersasuke