Jom Shopping di SweetMuslimah.com

SweetMuslimah.com

10 May 2011

MERAIKAN YANG TELAH PERGI....

Huishhh... ayat "YANG TELAH PERGI" tuh... ngeri jer baca.. tapi sebenarnye takde mende pun....

Actually entry ni ada kaitan dgn entry YANG INI!!!

Tengok gambar jer lah.... disebabkan ari ni ari MALASSS sedunia (Dunia Nukilan Hati Diya jer yer...) maka kita layan gambar jer la...

pengacara majlis...

my bos... seolah2 sedang bagi ucapan.. tp sbnrnyer.. takde kata2 pun yg kuar... terlalu sedih gamaknye
org kuat nak berpindah...
  

orang yg diraikan.. PN AMILIA... time ni sedih sbb tgk bos besar seolah2 tak leh bg ucapan sbb sedih..

orang yg diraikan... bersemangat bg ucapan.. tp adakalanya diselang seli dgn nada sebak..
 
pengacara majlis yg konon2 sibuk le tu....

uishhh muka dia nih lg nih... sapa la gamaknyer tuh....

actually tempat tu kat sebelah muara... sungai besarrrr... pastu ujan lebat lak tu....

mcm bagi pesanan penaja jer... kiranye mcm terima amanat ler jgk... "jaga bos elok2 naaa.."

dengan orang yg diraikan.... Pn Amilia...




4 comments:

far_east said...

cettt...ketuk kepala kak dee bleyy?? tajuk yang tak boleh blahh hikhikhik..

NM02 said...

hi... singgah sini serang balas. makaceh sebab sudi follow saya. nnt singgah2 lagi ye... *__*

Dee said...

far_east: amboiiii nk ketuk kepala tuh.. meh sini klu berani... btw, tajuk mmg tak leh blahhh...

Dee said...

NM02: thnx coz sudi serang balik.. mana nk dpt org ucap tq sbb kena serang... hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright reserved by Aredieya edited by Caersasuke